Niektoré rozhodnutia si vyžadujú nie len čas, ale aj odvahu. Vstať, nadýchnuť sa a vykročiť. A po ceste uveriť, že ste nič lepšie nemohli urobiť. Celkom podobne sa začal písať „pralinkový príbeh“ a rodiť jeden veľký sen. „Tažko povedať kde a kedy sa môj príbeh začal. Už som nad tým párkrát rozmýšľala a neviem povedať konkrétne obdobie. Vraví sa však, že všetko sa začína v detstve a zdá sa, že ani môj prípad nie je výnimkou.“ hovorí Martina Kravcová o dôležitých míľnikoch, ktoré ju priviedli až tam, kde je dnes.

Čo je vegánske a bezlepkové, to musí chutiť inak. Ak máte v hlave túto rovnicu, neochutnali ste Plain Power pralinky. Krehká vrstva čokoládovej škrupinky s jemnou náplňou, ktorá sa vám rozplynie na jazyku. A to všetko so zložením, ktoré je čisté a obsahuje iba reálne suroviny. Viete, ako vyzerá alchýmia, ktorá sa skrýva za výrobou praliniek? Nech sa páči, zoberieme vás priamo do výrobne praliniek, ktorá je prevoňaná tou najlepšou čokoládou.

Krok po kroku prešla od malých zmien k veľkým, aby napokon skončila tam, kde jej to bolo súdené. Čaruje s čokoládou, venuje sa vegánskym dobrotám a ľuďom sa snaží ukázať, že aj vegánske či bezlepkové jedlo dokáže chutiť rovnako dobre. Je to vízia mladej ženy prinášať medzi ľudí čistú chuť surovín. Ako sa stala zo stavebnej inžinierky čokolatierka? A čo všetko sa skrýva za názvom a konceptom Plain Power?