Slaný karamel s lieskovcom

Produkt je možné zakúpiť len ako súčasť krabičky, nikdy nie samostatne.

Všetky pralinky sú Vegan a Glutenfree, takže mlieko a lepok sa v produktoch nevyskytuje, avšak pracujeme s orechmi a výrobkami obsahujúcimi sóju, preto nemôžeme zaručiť, že nedôjde ku krížovej kontaminácii.

Možnosti doručenia

Plain Power v súčastnosti nemá kamennú predajňu. Svoju objednávku si môžete vyzdvihnúť vo výrobni na tejto adrese, osobne po tel. dohode vo vopred dohodnutý čas, nechať zaslať cez Zasielkovňu (odosielame pondelky a stredy), alebo vyzdvihnúť na niektorom z plánovaných eventov. Zásielka zvykne byť doručená do 1-2 dní.

Zloženie

Všetky pralinky sú vegan a glutenfree. Chcete vedieť zloženie našich produktov, alebo mate nejakú intoleranciu? Suroviny, ktoré používame, nedržíme v tajnosti. Prezrite si zloženie všetkých dostupných produktov, vrátane alergénov.

Skladovanie

Všetky naše pralinky sú vyrobené ručne a bez použitia konzervačných látok. Skladujte ich preto v suchu a chlade (14-18°C). Trvanlivosť praliniek, pri dodržaní skladovacích podmienok je 1 mesiac od dátumu výroby, najlepšie si ich ale vychutnáte čo najskôr od dodania.